PETROVA 127
Stambeni objekt nalazi se na razmeđi središta grada i podsljemenske zone, na izuzetno atraktivnoj lokaciji sa svim sadržajima potrebnim za ugodno življenje. Na domak ruke nalaze se u radiusu od 1000 m nekoliko vrtića, tri osnovne škole, mnogo srednjih škola, nekoliko fakulteta, Ekonomski instituti, nekoliko bolnica, trgovine, maksimirska šuma, ZOO vrt, tramvajske stanice, maksimirski stadion, športsko rekreacijski centar Svetice (bazen, teniski tereni otvoreni i zatvoreni).

U objektu je 9 komfornih stanova koji svi imaju minimalno dvije ili tri orijentacije. Stanovi su površine od 69 m² – 130 m², opremljeni kvalitetnim izolacijskim materijalima i naprednim sustavom upravljanja potrošačima energije.

  • 11 garažnih parkirnih mjesta, 1 vanjsko parkirno mjesto
  • stanovi u prizemlju sa privatnim vrtvima/terasama
  • zajednički vrt sa dječjim igralištem i sadržajima za odrasle, ograđeno dvorište, pristup u dvorište odnosno objekt pješačka i kolna vrata u dvorište sa daljinsko upravljanje.

Zgrada direktno korespondira sa zagrebačkim urbanim graditeljskim nasljeđem s projektiranim istakama prema Petrovoj ulici kao remenscencijom na donjogradske erkere. Pored urbanog karaktera građevina uz uređeni dvorišni vrt omogućava njegovanje svih potreba života u zajednici. Automobili su smješteni u podzemnu etažu – (za stanare koji imaju kontrolirani direktni pristup dizalima do svojih stanova).