Projekt Jarun

PROJEKT JARUN, HRGOVIĆI 115, 117, 119, 121

Projekt se sastoji od četiri objekta, svaki od 350 GBP u kojima se nalaze po 3 stana. Svaki je stan jedna etaža s trostranom orijentacijom i pogledom na Jarun s prvog i drugog kata. Objekti se nalaze na izuzetno atraktivnoj lokaciji. Zgrada izravno korespondira sa zagrebačkim urbanim graditeljskim nasljeđem. Urbani karakter građevina, kao i uređeni dvorišni vrt, omogućuju njegovanje svih potreba života u zajednici. Automobili su smješteni ispred zgrada,odnosno u dvorištu za stanove u prizemlju.

Projekt Jarun – pogled na Zagrebačko more pruža jedinstvenu kvalitetu življenja. Prostrani i svijetli prostori, uz sve tehnološke prednosti suvremene arhitekture, idealni su za ugodan obiteljski život i bezbrižno odrastanje.

Svaka zgrada ima 3 komforna stana s tri orijentacije. Stanovi su površine od 77 m2 do 109 m2, opremljeni kvalitetnim izolacijskim materijalima.

O TVORCIMA PROJEKTA
Mudrovčić i Partneri d.o.o. tvrtka je za inženjering u graditeljstvu s dugogodišnjim iskustvom. Projekte izvodimo stručno i profesionalno u svim segmentima djelatnosti – od vođenja projekta, ishođenja potrebnih dozvola i organizacije gradnje, do samog građenja objekta i njegove prodaje. Od samih početaka surađujemo s mrežom kvalitetnih kooperanata koji nas prate na svim našim projektima. Naš su prioritet zadovoljni kupci kojima za uloženi novac dajemo kvalitetu koju zaslužuju i koja im pripada.

Svakim novim projektom nastojimo uvesti modernija i učinkovitija rješenja, pri čemu veliku važnost pridajemo povratim informacijama od strane naših kupaca. Orijentirani smo prema energetski učinkovitoj gradnji, a veliku pažnju poklanjamo ekologiji čime se izrazito ponosimo.

Tvrtka je uspješno završila svoj prvi projekt u Petrovoj 127, nastavila s projektom Petrova 148. Iskustvo smo, do tada, stjecali kao djelatnici nekoliko najvećih hrvatskih građevinskih tvrtki.

Projektima u Petrovoj 127 i 148, projektom Jarun – pogled na Zagrebačko more nastavljamo izgradnju četiri objekta na najboljoj preostaloj lokaciji na Jarunu. U svoje poslovanje uvodimo nove tehnologije u graditeljstvu, kreirajući tako pametne i energetski učinkovite objekte. Naš konačni cilj je energetski neovisan objekt, uz zadovoljne kupce svjesne prednosti svojih stanova.

Projekt Jarun, Hrgovići 115, 117, 119, 121 nalazi se cca 150 m od naplatnih kućica ulaza na Jarunsko jezero, 900 m od tramvajske stanice na Horvaćanskoj.

Specifičnost projekta je njegova iznimna sadržajnost mikrolokacije koja omogućuje kvalitetno življenje, sve na dohvat ruke, u radijusu od nekoliko stotina metara.