petrova_148_headline
Stambena zgrada Petrova 148 nalazi se na razmeđu središta grada i podsljemenske zone, na izuzetno atraktivnoj lokaciji. Zgrada izravno korespondira sa zagrebačkim urbanim graditeljskim nasljeđem s projektiranim istakama prema Petrovoj ulici. Pored urbanog karaktera građevina, uz uređeni dvorišni vrt, omogućuje njegovanje svih potreba života u zajednici. Automobili su smješteni u podzemnoj etaži -1 (za stanare koji imaju kontrolirani izravni pristup dizalom do svojih stanova).

Projekt Petrova 148 pruža jedinstvenu kvalitetu življenja. Prostrani i svijetli prostori, uz sve tehnološke prednosti suvremene arhitekture, idealni su za lagodan obiteljski život i bezbrižno odrastanje. Zgrada ima 8 komfornih stanova koji svi imaju dvije, odnosno tri orijentacije. Stanovi su površine od 49 m2 do 147 m2, opremljeni kvalitetnim izolacijskim materijalima i naprednim sustavom upravljanja potrošačima energije. Osam garažnih parkirnih mjesta u etaži -1, prostrana spremišta koja pripadaju svakom stanu.

O TVORCIMA PROJEKTA
Tvrtka je uspješno završila svoj prvi projekt u Petrovoj 127.

Iskustvo smo, do tada, stjecali kao djelatnici nekoliko najvećih hrvatskih građevinskih tvrtki.

Mudrovčić i Partneri d.o.o. je tvrtka za inženjering u graditeljstvu s dugogodišnjim iskustvom. Projekte izvodimo stručno i profesionalno u svim segmentima djelatnosti – od vođenja projekta, ishođenja potrebnih dozvola i organizacije gradnje, do samog građenja objekta i njegove prodaje.

Od samog početaka surađujemo s mrežom kvalitetnih kooperanata koji će nas pratiti na svim našim projektima, a naš prioritet su zadovoljni kupci kojima za uloženi novac dajemo kvalitetu koju zaslužuju, koja im pripada.

Svakim novim projektom nastojat ćemo uvesti modernija i učinkovitija rješenja, pri čemu ćemo veliku važnost pridavati povratim informacijama od strane naših kupaca. Namjeravamo se orijentirati prema energetski učinkovitoj gradnji, a poklanjanje velike pažnje ekologiji nešto je čime se izrazito ponosimo.

Projektom u Petrovoj 127, sada u projektu Petrova 148, u svoje poslovanje uvodimo nove tehnologije u graditeljstvu kreirajući tako pametne i energetski učinkovite objekte.

Naš konačni cilj je energetski neovisan objekt, uz zadovoljne kupce svjesne prednosti svojih stanova.